Monelle grilliruoka on kesän odotetuimpia makunautintoja. Se kannattaa kuitenkin valmistaa oikein, jos haluaa säilyttää lihojen mehukkuuden ja raaka-aineiden maukkauden.
Lopputuloksen kannalta ei siis ole ihan sama, miten esivalmistelet ja kypsennät grilliruoan. Tässä mainiot vinkit, joilla valmistat suussa sulavat grilliherkut tänäkin kesänä!
Kuinka grillata kananliha oikeaoppisesti
Kanan luuttomat rintafileet ovat helppo ja nopea valmistaa myös grillissä. Oikeaoppisesti grillattuna fileet ovat maukkaita ja mehukkaita!
Resepti
Näin grillaat täydellisen pihvin
Grillipihvi - jo pelkkä sana saa suun kostumaan! Auttaaksemme sinua valmistamaan pihvistäsi yhtä herkullisen kuin kuvitelmissasi olemme koonneet yhteen ammattilaisten valmistelu- ja kypsennysohjeet sekä viisi maukasta marinadia.
Resepti
Kuinka grillata porsaanliha oikeaoppisesti
Hyvin grillattu possunkyljys on herkkua – mutta porsaanlihan grillaaminen oikein vaatii tietyt niksit.
Resepti
Kuinka grillata kala oikeaoppisesti
Kalapalat ja -fileet kuuluvat niihin grilliruokiin, jotka hajoavat helposti kypsennettäessä. Valmis ruoka on kuitenkin valtavan herkullista!
Resepti
Kuinka grillata herkullinen maissi
Maissivarras on täydellinen lisuke grillilihalle tai mereneläville. Mutta miksi keittäisit maissin keittiössä, kun se kypsyy pääruoan kyljessä grillissä?
Resepti
Osallistu keskusteluun!