Kalkkunahampurilaisia tuoreen ananassalsan kanssa | Valitut Palat

Kalkkunahampurilaisia tuoreen ananassalsan kanssa

Luo: 05/21/2013 - 15:30

Kalkkunaburgerit ja karibialaistyyppinen salsa hivelevät makunystyröitä. Salainen ainesosa omena antaa ruokaan mehevyyttä ja makua.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

4 HENGELLE
Valmistelu: 20 minuuttia + jäähdytys
Kypsennys: 16 minuuttia

1 pieni ananas
1 pieni kuorittu ja hienonnettu mango
1 pieni hienonnettu punasipuli
2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
1 rkl tuoretta sitruunamehua
1 tl kasviöljyä
375 g jauhettua kalkkunanrintaa
1 suuri kuorittu ja raastettu Granny Smith omena
0,5 dl korppujauhoja
4 siivua cheddaria
4 hampurilaissämpylää puolitettuna
Vihreää salaattia

1. Kuori ananas ja poista sisus. Paloittele ja laita kulhoon. Sekoita mango, sipuli, sitruunamehu ja öljy. Peitä ja laita sivuun.

2. Sekoita kalkkuna, omena ja korppujauhot toisessa kulhossa, kunnes seos on tasainen. Jaa seos 4 samankokoiseen annokseen ja muotoile pihvit. Laita pihvit lautaselle, peitä ja vie pakastimeen jäähtymään 20 minuutiksi.

3. Esilämmitä grilli tai uunin grillivastus tällä välin miedolle lämmölle. Kypsennä pihvejä noin 8 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat ruskistuneet ja läpikypsiä.

4. Laita jokaiselle sämpyläpuolikkaalle juustoviipale, salaattia ja pihvi ja nostele päälle 1,25 dl salsaa. Peitä sämpyläpuolikkaalla.

 

Osallistu keskusteluun!