Yhdistämällä tölkkimaissin näppäryyden tuoreiden keltaisten ja oranssien paprikoiden makuun saat nopeasti tehtävän maukkaan lisäkkeen, joka lisää väriä mihin tahansa sen kanssa tarjoiltaviin ruokiin.
6 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Valmistus: 5 minuuttia
3,75 dl valkoviinietikkaa
60 g sokeria
3/4 tl sinappijauhetta
1/4 tl suolaa
2 vihersipulia ohueksi leikattuna
1/2 kuutioitu pieni oranssi paprika, josta siemenet poistettu
1/2 kuutioitu pieni keltainen paprika, josta siemenet poistettu
1 tölkki (425 ml) maissinjyviä valutettuna
1. Yhdistä pienessä paistokasarissa viinietikka, sokeri, sinappi ja suola. Anna kiehua hiljaa 5 minuuttia ja ota pois levyltä.
2. Sekoita joukkoon vihersipuli, paprikat ja maissi. Anna jäähtyä. Pidä jääkaapissa peitetyssä astiassa enintään viikon ajan. Tarjoile viilennettynä tai huoneenlämpöisenä.
Osallistu keskusteluun!