Avokado ja kalkkuna toimivat hienosti helposti valmistettavissa miniwrapeissa. Paahdetut punaiset paprikat antavat mehukkuutta ja herkullista makua.
YHTEENSÄ 12 miniwrappia
Valmistelu: 10 minuuttia
3 rkl vähärasvaista majoneesia
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
2 vehnätortillaa (25 cm)
1 kypsä avokado kuorittuna, siemenettömänä ja pituussuunnassa suikaloituna
250 g ohuesti suikaloitua kalkkunan rintafileetä
1 purkki (375g) paahdettuja punapaprikoita valutettuna ja suikaloituna
1. Yhdistä majoneesi ja sinappi pienessä astiassa. Asettele tortillat työtasolle. Levitä majoneesiseos tasaisesti tortillojen päälle.
2. Asettele avokadosiivut tortilloille. Jätä reunoille 1 cm tyhjää. Laita kalkkuna- ja paprikasuikaleet päällimmäiseksi.
3. Kääri molemmat tortillat tiukasti rullalle. Jätä saumakohta alas. Tasoita wrappien päät sahalaitaisella keittiöveitsellä. Leikkaa wrapit 6 samankokoiseksi palaksi. Asettele saumapuoli alaspäin tarjoiluastialle.
Osallistu keskusteluun!